SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
#22: Call of Duty | Esports-joulukalenteri
  • Toimitus

#22: Call of Duty | Esports-joulukalenteri

julkaistu: 22.12.2021 12:00

Vuosi 2021 on tulossa päätökseensä ja kiitos suomalaisen e-urheiluyhteisön on se ollut Pelaajatcomin tärkein kaikista tähän mennessä. Haluamme kiittää kaikkia Pelaajatcomin seuraajia kuluneesta vuodesta ja teemme sen ennennäkemättömän joulukalenterin muodossa.

Joulukalenterin teema on tänä vuonna kaikkien aikojen esports-pelit. 1.-24. joulukuuta välisenä aikana julkaisemme päivittäin satunnaisessa järjestyksessä tiiviin infopaketin jostain keskeisestä esports-pelistä Pelaajatcomin Instagramissa sekä verkkosivuillamme.

Luukku #22 Call of Duty

Call of Duty on Activisionin julkaisema ensimmäisen persoonan ammuntapelisarja. Ensimmäinen osa Call of Duty julkaistiin jo vuonna 2003 ja viimeisin osa Call of Duty: Vanguard marraskuussa 2021.

Call of Duty -sarjan osat sisältävät usein teemaltaan, tarinaltaan ja aseistukseltaan tietyn aikakauden menneestä, nykyhetkestä tai tulevaisuudesta, kuten kylmän sodan, toisen maailmansodan tai modernin sodankäynnin.

Pelisarjan vuosittaisia osia on julkaistu lähes kaikille mahdollisille relevanteille konsoleille sekä PC:lle. Tämän vuoden huhtikuuhun mennessä pelisarja on myynyt yli 400 miljoonaa kopiota.

Jo ensimmäisestä pelistä alkaen pelisarjan moninpeliominaisuus on tarjonnut elämyksiä ja muistoja kasuaalipelaajille ja siinä samalla luonut erittäin aktiivisen kilpapeliyhteisön. Moninpelistä löytyy runsaasti erilaisia pelimuotoja, kuten tukikohdan valloitus, pommin räjäytys ja lipunryöstö. Poikkeuksena muihin pelisarjan osiin Call of Duty: Warzone on Battle Royale -tyyppinen peli.

Esports-turnauksia järjestetään CoDille runsaasti ympäri maailmaa ja pelille on luotu Overwatch Leaguen kaltainen Call of Duty League -esportssarja.. Tällä hetkellä yleisin peli on Warzone, joka saa uusia ominaisuuksia sisältäviä kausia tasaisin väliajoin.

Voita huipputuotteita 4500€ arvosta!

Pelaajatcom Joulukalenteri pyörii sivustomme lisäksi myös Pelaajatcomin Instagram-sivulla. Kaikkien Instagram-seuraajiemme kesken arvomme joulukuussa huippulaitteita jopa 4500€ edestä! Nyt jos koskaan kannattaa siis seurata Pelaajatcomia myös Instagramissa.

Tarkemmat ohjeet Joulukalenterin tuotearvonnoista sekä siitä, milloin palkinnot tullaan arpomaan, löydät Instagramin joulukalenteri-julkaisuistamme sekä täältä.