SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
20-vuotiaan LoL-lupauksen urakäänne: eläkkeelle!
  • Saara
    R

20-vuotiaan LoL-lupauksen urakäänne: eläkkeelle!

julkaistu: 18.05.2023 20:41

Eräs pohjoisamerikkalaisen 100 Thievesin suurista League of Legends -lupauksista on ilmoittanut jäävänsä eläkkeelle kilpapelaamisesta. Milan “Tenacity” Oleksij on kaksikymmenvuotias. Hän on kuitenkin päättänyt, että ammattilaisura oli tässä ja on muiden hommien aika.

Yleensä tällaisesta ilmoittelevat veteraanipelaajat, joten nuoren lahjakkuuden vetäytyminen kilpalavoilta herättää hämmennystä.

Paikkansa top lanerina jättävä Tenacity vakuutti Travis Gaffordin haastattelussa, että päätös on puhtaasti henkilökohtainen. Hän kertoi saaneensa tarjouksia useilta eurooppalaisjoukkueilta, mutta aikovansa keskittyä seuraavaksi sisällöntuotantoon.

Toisaalta hän myönsi, että päätöstä on nopeuttanut viimeaikainen myllerrys LCS:n ja NACL:n tuonti- ja tiiminmuodostussäännöissä. Sisällöntuotannon palkkataso ja vakaus houkuttelevat enemmän.

Tenacity on odotettavasti saanut runsain mitoin niin kannustusta kuin haukkujakin suunnanmuutoksestaan. Pohjois-Amerikan LoL-kilpailuskenen kehityksestä riippuen ei liene ihme, jos nuorukaisen eläkepäivät jonain päivänä osoittautuvatkin väliaikaisiksi.

Lähde: Fragster Kansikuva: 100 Thieves