SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
#19: League of Legends | Esports-joulukalenteri
  • Sauli
    Rautiainen

#19: League of Legends | Esports-joulukalenteri

julkaistu: 19.12.2021 12:00

Vuosi 2021 on tulossa päätökseensä ja kiitos suomalaisen e-urheiluyhteisön on se ollut Pelaajatcomin tärkein kaikista tähän mennessä. Haluamme kiittää kaikkia Pelaajatcomin seuraajia kuluneesta vuodesta ja teemme sen ennennäkemättömän joulukalenterin muodossa.

Joulukalenterin teema on tänä vuonna kaikkien aikojen esports-pelit. 1.-24. joulukuuta välisenä aikana julkaisemme päivittäin satunnaisessa järjestyksessä tiiviin infopaketin jostain keskeisestä esports-pelistä Pelaajatcomin Instagramissa sekä verkkosivuillamme.

Luukku #19 League of Legends

Riot Gamesin kehittämä League of Legends, tuttavallisemmin LoL, on yksi maailman suosituimmista videopeleistä. Peli on yläviistosta kuvakulmasta pelattava taisteluareenamoninpeli, jossa pelaajat omaavat yksittäisen hahmon roolin, lyöttäytyvät yhteen tiiminsä kanssa ja taistelevat erilaisissa pelimuodoissa muita joukkueita vastaan. Kuten LoLin lähimmässä vastineessa Dota 2 -pelissä, hahmoja on useita (syyskuussa 2021 yhteensä 156) ja jokaisella on erilaisia erityisominaisuuksia.

Suosituimmassa pelimuodossa oman viiden hengen joukkueen tavoite on tuhota toisen joukkueen tukikohdassa sijaitseva Nexus-keskus. Noin 30-60 minuuttia keskimäärin kestävän pelimuodon voittajaksi selviää useimmiten tiimipelin ja hahmojen taktisen kehityksen parhaiten omaava osapuoli.

Jo 2009 julkaistu MOBA-teos on vain kasvattanut suosiotaan vuosien varrella. Pelillä on myös yksi esports-maailman vankimmista yhteisöistä: tämän vuoden lokakuussa järjestetyt LoLin MM-kisat, eli Worlds-turnaus, keräsi ennätysmäärän katsojia seuraamaan kuka ansaitsee leijonanosan 2 225 000 miljoonan dollarin palkintopotista.

Peli on myös edennyt pelimaailman ulkopuolelle, kun LoL-hahmoihin perustuva Arcane televisiosarja sai ensi-iltansa Netflixissä aiemmin tänä vuonna. Sarja sai valtavan hyvää palautetta ja ja jatkoa on luvassa.

Voita huipputuotteita 4500€ arvosta!

Pelaajatcom Joulukalenteri pyörii sivustomme lisäksi myös Pelaajatcomin Instagram-sivulla. Kaikkien Instagram-seuraajiemme kesken arvomme joulukuussa huippulaitteita jopa 4500€ edestä! Nyt jos koskaan kannattaa siis seurata Pelaajatcomia myös Instagramissa.

Tarkemmat ohjeet Joulukalenterin tuotearvonnoista sekä siitä, milloin palkinnot tullaan arpomaan, löydät Instagramin joulukalenteri-julkaisuistamme sekä täältä.