SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
17-vuotiaan CS:GO-pelaajan piti todistaa ettei huijaa – Nyt hän on voittanut kaiken
  • Toimitus

17-vuotiaan CS:GO-pelaajan piti todistaa ettei huijaa – Nyt hän on voittanut kaiken

julkaistu: 05.04.2023 00:09

Faze Clania nykyään edustava virolainen Robin “ropz” Kool oli uransa alkupuolella joidenkin mielestä “liian hyvä” pelaaja. Nuoren osujan tarkkuus ja peliäly olivat liikaa, ja pelipalvelu FACEIT pyysi 17-vuotiaan nuorukaisen toimistolleen todistamaan taitonsa.

Voit katsoa alta olevan videon kautta ropzin pelaamisesta näytteitä kyseiseltä ajalta.

Ropz sai FACEIT-toimistolta puhtaat paperit ja pian myös ensimmäisen ammattilaissopimuksensa Mousesportsin kanssa. Kool vietti organisaatiossa yhteensä viisi vuotta ja voitti useita huipputurnauksia, mukaan lukien ESL One New York 2017 -turnauksen yhdessä suomalaisen Miikka “SuNny” Kempin kanssa.

Todellinen supertähti hänestä tuli vuosi sitten tehdyn päätöksen myötä, kun hän siirtyi kasvattiseurastaan Faze Claniin. Siirron myötä pieneni palkka ja ympärillä oli kovien odotusten lisäksi myös muita maailmanluokan pelaajia. Päätös tuotti hedelmää, vain vuosi myöhemmin ropz on voittanut kaikki merkittävät CS:GO-turnaukset ja tittelit, joihin kuuluu: ESL One Cologne, IEM Katowice, majorit, ESL Pro League sekä viimeisimpänä Intel Grand Slam. Näiden voittojen myötä hänestä on todennäköisesti tullut myös miljonääri.

FACEIT julkaisikin eilen muistelupostauksen twiitistään, jonka se oli lähettänyt kuusi vuotta aiemmin, jossa nuori ropz vierailee toimistolla vakuuttaakseen ettei ole huijari. Koolin unelmat ammattilaisurasta toeutuivat myöhemmin uskomattomalla tavalla, hänestä on myös kasvanut yksi CS-yhteisön lempipelaajista.

Kuva: Faze