SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
14-vuotias nousi maailman parhaaksi Valorant-pelaajaksi
  • Saara
    R

14-vuotias nousi maailman parhaaksi Valorant-pelaajaksi

julkaistu: 30.01.2023 11:06

Vasta 14-vuotias Valorant-pelaaja on näyttänyt kaapin paikan konkareille: hän onnistui kipuamaan pelin tasokkaimman, Radiant-tulostaulukon huipulle.

Valorantin tasolta toiselle eteneminen ei ole mitään helppoa puuhaa, etenkään uusimman päivityksen myötä. Immortal- ja Radiant-tasoilla kuvioon astuu RR-luokitus, joka pistää tasojen pelaajat paremmuusjärjestykseen keskenään.

Äskettäin RR-listan huippupaikalle nousi nimimerkki Darxcio 1017 pisteellä. Aseman saavuttanut pelaaja ei ole kukaan ammattilainen, vaan 14-vuotias ranskalaispoika. Tällä hetkellä hän on listalla kolmantena – todennäköisesti vain palatakseen kärkeen.

Darxcio aloitti Valorantin peluun pian sen ilmestyttyä, jolloin hän oli vain 11-vuotias. Omistautuminen pelille on tuonut hänet mittelemään korkeimmalle tasolle huippujen kesken, mikä ei ole pikkujuttu! Hän on onnistunut päihittämään jopa Jason “f0rsakeN” Susantonin ja muita taitureita.

Nuorukaisella on plakkarissa 102 voittoa ja hänen KAD-suhteensa on 1,33. Menestyäkseen hän on käyttänyt erityisesti tuhovoimaisia agentteja, kuten Raze, Jett ja Killjoy.

Darxcio on selvä lahjakkuus, mutta toistaiseksi liian nuori minkään joukkueen omittavaksi. Hänet on kuitenkin nyt huomattu Valorant-yhteisössä, joten mikäli hän jatkaa samaa rataa, parin vuoden kuluttua hän voi laittaa tiimit todella kilpailemaan itsestään.

Lähde: WIN.gg Kansikuva: Riot Games