SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
#13: Dota 2 | Esports-joulukalenteri
  • Sauli
    Rautiainen

#13: Dota 2 | Esports-joulukalenteri

julkaistu: 13.12.2021 12:00

Vuosi 2021 on tulossa päätökseensä ja kiitos suomalaisen e-urheiluyhteisön on se ollut Pelaajatcomin tärkein kaikista tähän mennessä. Haluamme kiittää kaikkia Pelaajatcomin seuraajia kuluneesta vuodesta ja teemme sen ennennäkemättömän joulukalenterin muodossa.

Joulukalenterin teema on tänä vuonna kaikkien aikojen esports-pelit. 1.-24. joulukuuta välisenä aikana julkaisemme päivittäin satunnaisessa järjestyksessä tiiviin infopaketin jostain keskeisestä esports-pelistä Pelaajatcomin Instagramissa sekä verkkosivuillamme.

Luukku #13: Dota 2

Dota 2 on pelikehittäjä Valven luoma strategiapeli, jossa kaksi viiden pelaajan joukkuetta yrittää tuhota vastustajajoukkueen tukikohdan Ancientin ja samalla puolustaa omaansa.

Peli on yhdellä kartalla pelattava, kolmannen persoonan kuvakulmasta ohjattava reaaliaikainen strategiapeli. Maustetta jokaiseen otteluun tuo pelin valtava hahmokatalogi: Jokainen pelaaja ohjaa yhtä 122 sankarihahmosta, joista jokaisella on omat vahvuutensa, heikkoutensa ja taktiikkansa.

Dota 2 on yksi esportsin suosituimmista lajeista. Korkea kehittymiskatto ja monipuolisuus vetoavat niin pelaajiin kuin katsojiin ympäri maailmaa.

Valve järjestää vuosittain The International Dotan MM-kisat, joilla on ollut jo vuosikausia esportsin suurimmat palkintopotit. Viimeisimmän TI10:n palkintopotti oli ennätykselliset 40 miljoonaa dollaria. Vertauksen vuoksi CS:GO:n isoimman  turnauksen, Majorin, potti oli viime marraskuussa 2 miljoonaa dollaria.

Suomi on menestynyt Dota 2:n maailmassa erinomaisesti. Peräti kolme suomalaista – Lasse “MATUMBAMAN” Urpalainen, Topias “Topson” Taavitsainen ja Jesse “Jerax” Vainikka – on voittanut The International turnauksen. Topson ja Jerax peräti kahdesti peräkkäin OG:n paidassa.

Voita huipputuotteita 4500€ arvosta!

Pelaajatcom Joulukalenteri pyörii sivustomme lisäksi myös Pelaajatcomin Instagram-sivulla. Kaikkien Instagram-seuraajiemme kesken arvomme joulukuussa huippulaitteita jopa 4500€ edestä! Nyt jos koskaan kannattaa siis seurata Pelaajatcomia myös Instagramissa.

Tarkemmat ohjeet Joulukalenterin tuotearvonnoista sekä siitä, milloin palkinnot tullaan arpomaan, löydät Instagramin joulukalenteri-julkaisuistamme sekä täältä.