SEURAA MEITÄ:
×

ESPORTS

ETUSIVU / ESPORTS
100 Thieves palaa CS:GO:n pariin — Etsii Majoreilta pelaajia uuteen joukkueeseen
  • Jesse
    Kaila

100 Thieves palaa CS:GO:n pariin — Etsii Majoreilta pelaajia uuteen joukkueeseen

julkaistu: 03.09.2019 13:37

100 Thieves -organisaation perustaja ja toimitusjohtaja Matthew “Nadeshot” Haag on ilmoittanut organisaation palaavan CS:GO-kentille.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun 100 Thieves haluaa kilpailla CS:GO:ssa. Ensimmäinen joukkue kaatui lopullisesti 2017 vuoden lopulla, koska organisaatio ei saanut hankittua pelaajilleen tarvittavia viisumeita. Kyseinen joukkue ei lopulta pelannut yhdessä yhtäkään virallista peliä.

Nyt organisaation toimitusjohtaja Nadeshot on kuitenkin valmis yrittämään uudestaan. Twiitissään Haag ilmoittaa lentävänsä Berliiniin tavoitteenaan kiinnittää motivoituneita pelaajia kilpailemaan mestaruustason joukkueeseen.

Syynä uuteen yritykseen kilpailla CS:GO:ssa saattaa olla 100 Thievesin viimeaikainen joukkueiden irtisanominen. Organisaatio ilmoitti elokuun lopulla luopuvansa Apex Legends -joukkueesta.

Kaksi päivää Apex Legends -joukkueesta luopumisen jälkeen organisaatio ilmoitti myös vetäytyvänsä kilpailemasta Call Of Dutyssa.

Näiden luopumisien myötä on ymmärrettävää, että 100 Thieves haluaa laajentaa lajikirjoaan uusiin peleihin. CS:GO onkin varsin hyvä vaihtoehto täyttämään Apex Legendsin & Call of Dutyn aiheuttamaa tyhjiötä.

Lähde: VPESPORTS, Kuvalähde: Nadeshot