SEURAA MEITÄ:
×

Counter-Strike 2

ETUSIVU / Counter-Strike 2
Vanha synti toi CS-tähti Donk:lle porttikiellon Twitchiin
  • Saara
    R

Vanha synti toi CS-tähti Donk:lle porttikiellon Twitchiin

julkaistu: 13.05.2024 10:06

Twitchin tiukat säännöt tekevät joskus tepposet. Nyt suoratoistopalvelun periaatteet iskivät nousevaan Counter-Strike 2 -tähteen, joka sai pysyvän bannin.

17-vuotias Danil “donk” Kryshkovets on tämän hetken lupaavimpia CS2-pelaajia ja hurmasi yleisön uskomattomilla suorituksillaan IEM Katowicessa helmikuussa. Donk on pelannut aktiivisesti lapsesta asti ja pitänyt alkuperäisen, supersuositun Twitch-tilinsä, vaikkei ollut vielä 13-vuotias luodessaan sen. Tätä nuoremmat eivät virallisesti saisi Twitchiä käyttää. Nyt kävi sitten ohraisesti, kun takautuva tarkastus äkkäsi donkin tilin – ja porttikieltohan sieltä tuli.

Donk raportoi asiasta lyhyesti X-tilillään selittääkseen tilinsä sulkeutumisen. Odotellessaan lisätietoja siitä, voisiko Twitch mahdollisesti armahtaa pelaajan, fanit ovat ehdotelleet tälle Youtubea, Kickiä ja muita korvaavia alustoja.

Nuori venäläinen lunasti paikan CS2-skenen huipulla voitettuaan Katowicessa joukkueensa Team Spiritin kanssa. Hänestä tuli nuorin HLTV:n MVP (most valuable player, arvokkain pelaaja) Big Event -tapahtumassa ja toiseksi nuorin HLTV:n MVP kautta historian. Vaikka Team Spirit ei yltänyt huippusijoille ensimmäisillä CS2-majoreilla Kööpenhaminassa, nuoren pelaajan ura on vasta aluillaan, oli Twitch-bannia tai ei.

Lähde: Dot Esports Kansikuva: Team Spirit