SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Valvelta massiivinen päivitys Counter-Strike 2 -peliin – Zeus-skini, uusi puukko ja aselaatikko, karttoja…
  • Toimitus

Valvelta massiivinen päivitys Counter-Strike 2 -peliin – Zeus-skini, uusi puukko ja aselaatikko, karttoja…

julkaistu: 07.02.2024 17:00

Pelinkehittäjä Valve on julkaissut massiivisen päivityksen Counter-Strike 2 -videopeliinsä, joka julkaistiin viime syyskuussa.

Ensinnäkin Arms Race -pelitila on tehnyt paluun ja tällä hetkellä pelattavana on kaksi karttaa, Baggage ja Shoots, jotka ovat tuttuja jo CS:GO:sta. Kartat on päivitetty peliä pyörittävään Source 2 -pelimooottoriin.

Skineissä tapahtui päivityksen myötä näkyvin muutos. Jatkossa tarrojen paikkoja aseissa voi muokata, asettaa ja käännellä mieleisekseen. Aiemmin tarroille oli määritelty muutama paikat, joihin ne voi asettaa.

Muutos on herättänyt hilpeyttä, innostusta ja myös huolta yhteisön keskuudessa. Tarrojen asettelemisen vapaus mahdollistaa nimittäin varsin kyseenalaisiakin luomuksia. Tästä heitti läpyskää esimerkiski G2 Esportsin sometiimi.

Kuten edeltävästä X-postauksesta nähdään, jatkossa Zeus-lamautin saa omia skinejänsä ja siihen voi asettaa tarroja. Sen lisäksi Zeus ei ole enää vain kerran toimiva lamautin, vaan se uudelleenlatautuu 30 sekunnin välein. Toki silloin pitää olla varovainen, sillä se päästää latautuessaan äänen.

CS2:een lisättiin myös uusi, pelille ensimmäinen ikioma aselaatikko eli case. Loota kulkee nimellä Kilowatt Case ja sen mukana peliin on lisätty uusi puukkotyyppi nimeltään Kukri Knife sekä ensimmäinen Zeus-skini Olympus. Kaikki uudet skinit voit katsoa täältä. Peli sai lisäksi uuden tarrakapselin nimeltä Ambush.

Heti julkaisustaan Counter-Strike 2 on saanut kritiikkiä pelin mekaniikoista tai niiden toimimattomuudesta. Nyt palautteeseen on vastattu, kun Valve on uusilla päivityksillä pyrkinyt sujuvoittamaan peliä.

Päivityksen mukaan ns. peekers advantage -ominaisuutta on monessa tapauksessa heikennetty, subtick-systeemiin on tehty säätöjä, pelaajien välisiä törmäyksiä on korjattu ja pintoja pitkin liukumisen sileyttä on parannettu. Muun muassa.

Kaikki uuden päivityksen ominaisuudet voi lukea Valven uudelta Arms Race -sivulta täältä.

Kuva: Valve