SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Tällaisia huhuja Liquidin uudesta CS2-kokoonpanosta liikkuu
  • Juuso
    Syngelmä

Tällaisia huhuja Liquidin uudesta CS2-kokoonpanosta liikkuu

julkaistu: 22.10.2023 13:15

Liquidin Counter-Strike-joukkueeseen kuuluu tällä hetkellä neljä pelaa, jotka ovat Josh “oSee” Ohm, Mareks “YEKINDAR” Gaļinskis, Keith “NAF” Markovic ja Robert “Patsi” Isyanov.

Lähteiden mukaan joukkueeseen olisi liittymässä entinen Heroic-kapteeni, Casper “cadiaN” Møller, joka ottaisi IGL-roolin lisäksi AWP-pelaajan tehtävät. Liquidin nykyinen AWP-pelaaja, Ohm, siirtyisi riflepelaajaksi.

Lue lisää: Heroicin entinen kapteeni väitetysti hyvin lähellä sopimusta

Esports-vaikuttaja Vlad “harumi” Radviloichin mukaan ainoastaan Markovic olisi turvassa kokoonpanomuutoksilta. Muun muassa CIS-alueen pelaajavaihtoennusteistaan tunnettu OverDrive kertoi perjantaina X-palvelussa, että Liquid olisi luopumassa Isyanovista.

Nyt usean lähteen mukaan 21-vuotias brasilialaispelaaja, Felipe “skullz” Medeiros, olisi liittymässä Liquidin joukkueeseen. Medeiros on edustanut paiNia viime vuoden elokuusta lähtien. Tuon ajan hän on pelannut 1.16 ratingilla.

Samaan aikaan puhutaan kaksi kertaa major-mestaruuden saavuttaneen huippuvalmentajan, niin ikään brasilialaisen Wilton “zews” Pradon, paluusta Liquidin peräsimeen. Tällä hetkellä Liquidin kokoonpanoa valmentaa Damian “daps” Steele.

Pradon valmensi Liquidia marraskuusta 2016 joulukuuhun 2018. Hän saavutti silloisen Liquidin kanssa turnausvoitot sekä SuperNova CS:GO Malta -turnauksessa että cs_summit 2 -turnauksessa.

Brasilialaispelaajat eivät ole tuntemattomia Liquidille, sillä joukkueen pelaajissa on nähty vuosien saatossa niin Gabriel “FalleN” Toledo, Epicatio “TACO” de Melo kuin Lucas “steel” Lopes.

Liquidin oli määrä osallistua ensi viikolla alkavaan Thunderpick World Championship 2023 -huipputurnaukseen, mutta organisaatio ilmoitti ettei joukkue osallistu turnaukseen.

Liquidin huhuttu CS2-kokoonpano

  • Josh “oSee” Ohm
  • Keith “NAF” Markovic
  • Mareks “YEKINDAR” Gaļinskis
  • Felipe “skullz” Medeiros
  • Casper “cadiaN” Møller

Joukkuetta valmentaisi lähteiden mukaan Wilton “zews” Pradon.

Lähteet: harumi, OverDrive, HLTV | Kuva: skullz