SEURAA MEITÄ:
×

Counter-Strike 2

ETUSIVU / Counter-Strike 2
Shokkiuutinen! – S1mple sivuun kilpailullisesta Counter-Strikesta
  • Perttu
    Leinonen

Shokkiuutinen! – S1mple sivuun kilpailullisesta Counter-Strikesta

julkaistu: 26.10.2023 19:40

Counter-Strike: Global Offensiven kenties kaikkien aikojen paras pelaaja Oleksandr “s1mple” Kostyliev on ilmoittanut Twitterissä eli nykyisessä X:ssä pitävänsä taukoa pelaamisesta.

Jo ennen ilmoitusta ukrainalainen oli sivussa joukkueensa Natus Vinceren viimeisimmästä turnauksesta, IEM Sydneysta, joka oli ensimmäinen Counter-Strike 2 -versiossa.

S1mplen somejulkaisusta käy ilmi, että tauko oli sitä, mitä pelaaja toivoikin, sen ollen kuitenkin vain osasyy.

“Joten mitä seuraavaksi, otan taukoa pelaamisesta kuten halusin, mutta se on vain osa tarinasta. Täytyy korjata asiakirjoja ja huolehtia muista ihmisistä elämässäni”, kuuluivat supertähden ensimmäiset sanat päivityksessä.

Ukrainalainen jatkaa vielä päivityksessä, että ei ole koskaan miettinyt joukkueen vaihtoa, mutta olisi mielenkiintoista nähdä millaisia tarjouksia hän voisi saada. Maailman parhaana AWP-pelaajana tunnettu S1mple toteaa vielä, että olisi mielenkiintoista kokeilla rifle-pelaajan roolia, kun AWP ei ole enää yhtä tehokas uudessa Counter-Strike 2:ssa.

26-vuotias S1mple kertoo vielä samaisen somejulkaisunsa yhteydessä, että alkaa työskentelemään oman CS2-projektinsa parissa, josta on kuitenkin vielä liian aikaista paljastaa sen enempään.

Suomalaisen Aleksi “Aleksib” Virolaisen johdattamaan joukkueeseen S1mple jättää valtavan kokoisen aukon, jota ei kukaan pysty paikkaamaan.

Näyttäisi siltä, että NaVi on päätymässä valitsemaan supertähdensä korvaajaksi toisen ukrainalaisen AWP-pelaajan Ihor “w0nderful” Zhdanovin, joka edustaa ainakin toistaiseksi vielä Sprouttia. HLTV:n saamien tietojen mukaan NaVi on valmistelemassa 18-vuotiaan nuorukaisen ostoa.

Kuva: BLAST Lähde: HLTV