SEURAA MEITÄ:
×

Counter-Strike 2

ETUSIVU / Counter-Strike 2
Pelaajatcom ja Elisa Esports näyttävät Counter-Strike 2 -pelin ensimmäisen major-turnauksen yhdessä
  • Toimitus

Pelaajatcom ja Elisa Esports näyttävät Counter-Strike 2 -pelin ensimmäisen major-turnauksen yhdessä

julkaistu: 09.02.2024 16:00

Pelaajatcom ja Elisa Esports näyttävät Counter-Strike 2:n ensimmäisen major-turnauksen, PGL CS2 Major Copenhagen 2024, yhdessä tarjoten suomalaiselle esports-yhteisölle entistä kattavamman ja monipuolisemman katsauksen kisoihin.

Ottelut on jaettu siten, että kumpikin näyttää suorana puolet majoreiden karsintojen (RMR), lohkovaiheen ja pudotuspelien otteluista omalla Twitch-kanavallaan. Esimerkiksi päällekkäisten pelien aikana katsoja voi kätevästi vaihtaa kanavaa mieluisaan otteluun.

Kannattaakin seurata läpi turnauksen Pelaajatcomia ja Elisa Esportsia Twitch-kanavien lisäksi myös sosiaalisessa mediassa, josta löytyy ajankohtaista tietoa majoreista sekä otteluaikataulut.

Counter-Strike 2 julkaistiin viime syksynä, ja sen ensimmäiset majorit järjestetään maaliskuussa Tanskan Kööpenhaminassa kuuluisalla Royal Arenalla. Majoreilla maailman parhaimmat CS-joukkueet kilpailevat hamutusta mestaruustittelistä ja yli miljoonan dollarin palkintopotista.

Suomalaisittain kovimmat odotukset kohdistuvat tietenkin Aleksi “Aleksib” Virolaisen edustamaan Natus Vincereen, Jimi “Jimpphat” Salon edustamaan MOUZ:iin, Eetu “sAw” Sahan valmentamaan Heroiciin ja suomalaisorganisaatio ENCEen.

Majoreiden viimeinen karsintavaihe eli RMR alkaa jo ensi viikon keskiviikkona, eikä mikään joukkue ole vielä varmistanut paikkaansa jatkoon. Jo RMR-turnausta voi seurata Pelaajatcomin ja Elisa Esportsin kanavilta heti ensi viikolla.

Pelaajatcomin kanavalle pääset tästä ja Elisa Esportsin kanavalle tästä linkistä.