SEURAA MEITÄ:
×

Counter-Strike 2

ETUSIVU / Counter-Strike 2
Monten major-karsinnat täynnä epäonnea – kapteeni murtui somessa
  • Juuso
    Syngelmä

Monten major-karsinnat täynnä epäonnea – kapteeni murtui somessa

julkaistu: 23.02.2024 17:15

Monte joutui jo ennen alkuvuoden tärkeimmän karsintaturnauksen alkua alakynteen, kun Ukrainan hallitus kielsi joukkueen ukrainalaispelaajia ja valmentajaa matkustamasta joukkueen kanssa harjoitusleirille.

Kun muut valmistautuivat harjoitusleireillä ja hioivat taktiikoita ja joukkuekemioita yhteen, joutui Monte yrittämään samaa etäyhteyksien välityksellä.

Monten epäonni jatkui vielä karsintaturnauksen alkaessa. Joukkueen kapteeni ja yksi kokoonpanon parhaita pelaajia, Viktor “sdy” Orudzhev, joutui jäämään avauspäivästä sivuun sairauden vuoksi.

Avauspäivänä Monte kärsi tappion ECSTATICILLE 9–13 ja voitti Nexusin 13–9. Orudzhevia paikkasi Monten akatemiajoukkueen Jack “Gizmy” von Spreckelsen.

Orudzhev saapui seuraavana ottelupäivänä joukkueensa avuksi. Kasvomaski ja punaisia täpliä naamallaan Orudzhev oli joukkueensa paras pelaaja Apeksia vastaan, jossa Monte kärsi ruman tappion 5–13 lukemin.

Ratkaisevassa ottelussa Orudzhev auttoi joukkueensa kolmanteen karttaan Astralista vastaan, mutta tanskalaisjoukkue osoittautui vahvemmaksi.

Karsiutumisen jälkeen Orudzhev kirjoitti X-tilillään olevansa murtunut tuloksesta.

– Halusin vain päästä sinne [majoreille]. En pysty kertomaan miten murtunut olen. En yksinkertaisesti voi uskoa tätä, Orudzhev kirjoitti.

Monte oli yksi viime vuoden Pariisin majoreiden menestystarinoista. Joukkue ylsi yllättäen aina puolivälieriin saakka, jossa se hävisi niin ikään toiselle yllättäjäjoukkueelle, GamerLegionille. GamerLegionin silloinen joukkue ylsi aina loppuotteluun saakka, jossa se hävisi Vitalitylle 2–0.

Lähde: somedieyoungCS | Kuva: PGL