SEURAA MEITÄ:
×

Counter-Strike 2

ETUSIVU / Counter-Strike 2
Lähteet: jks G2:n penkille – Tilalle tuttu kasvo menneisyydestä
  • Perttu
    Leinonen

Lähteet: jks G2:n penkille – Tilalle tuttu kasvo menneisyydestä

julkaistu: 09.11.2023 21:00

HLTV:n ja 1pv.fr:n saamien tietojen mukaan Counter-Strike-joukkue G2:n on penkittämässä australialaisen Justin “jks” Savagen. Samojen lähteiden mukaan G2:n harkitsisi jks:n rooliin oraganisaatiolle todella tuttu kasvoa, nimittäin Nemanja “nexa” Isakovicia.

26-vuotias Nexa pelaa nykyään OG:ssa, mutta hänen sopimuksensa umpeutuu ennen vuoden loppua. Nexa on tullut tunnetuksi pelinsisäisenäjohtajana, eli IGL:nä, mutta joidenkin lähteiden mukaan pelaaja olisi halukas luopumaan johtajan roolista.

Australialaispelaajan penkitys kuulostaa kovin oudolta, sillä jks on ollut vakuuttava ankkurin roolissaan G2:ssa. Uutinen onkin saanut internetin keskustelupalstat spekuloimaan villisti mikä idea siirron takana on?

Tällä hetkellä ei ole kuitenkaan tiedossa, onko pelaaja mahdollisesti itse halunnut uusia haasteita vai mistä on kysymys. Tai pitävätkö lähteiltä saadut tiedot edes paikkaansa, lähteet ovat ennenkin erehtyneet.

Tanskalainen entinen CS-pelaaja ja nykyisin CS-lähetysten parissa analyytikkona toimiva Jacob “Pimp” Winneche jakoi X:ssä mielenkiintoisia vaihtoehtoja ja skenaarioita jks:n penkitys uutisoinnin jälkeen.

Korvaajaksi huhuissa tuleva Nexa vaikuttaa aluksi myös oudolta yhtälöltä, koska G2:lla on jo IGL:n tontilla pelaava Rasmus “hooxi” Nielsen. Nexa voisi toimia varsin hyvin myös ankkurin roolissa, mikäli pelaajan siirto toteutuu. Todennäköisesti tällöin olisi tosiaan kyse siitä, että Nexa ei haluaa enää hoitaa IGL:n tehtäviä, kuten Pimp myös päivityksessään tilannetta pohtii.

Vai onko G2:n riveihin jääneellä supertähti Nikola “NiKo” Kovacilla sormensa pelissä? Falcons huhujen kaaduttua G2:n kanssa jatkava NiKo on mahdollisesti saanut sorvattua sopimukseensa jonkinlaisia pykäliä, millä hänen sanansa painoarvo joukkuetta rakentaessa on merkittävä.

On myös mahdollista, että mikäli vaihdoksen toteutuessa G2:n peliliikkeet eivät jää vain yhteen muutokseen kokoonpanossa.

Mikä tärkeintä, kuten Pimp:kin päivityksessään toteaa, ensinnäkään ei vielä tiedetä kuinka paljon totuuspohjaa huhuissa on.

Kuva: G2 Lähde: HLTV