SEURAA MEITÄ:
×

Counter-Strike 2

ETUSIVU / Counter-Strike 2
Juoma-automaatti tien tukkeeksi – CS2:n uusi mekaniikka ilahduttaa
  • Saara
    R

Juoma-automaatti tien tukkeeksi – CS2:n uusi mekaniikka ilahduttaa

julkaistu: 06.07.2023 15:35

Valve julkaisi ennen kuunvaihdetta Counter-Strike 2päivityksen, joka toi mukanaan pari uutta karttaa, Officen ja Nuken. Samalla mahdollistui tien tukkiminen aivan uudella lailla, mistä pelaajat ovat olleet mielissään.

Suurimmat muutokset fysiikassa ja rakenteessa on nähty Office-kartalla, jossa pelaajat ovatkin keksineet erilaisia tapoja estää kulkua ja luoda jopa tiesulkuja käyttämällä juoma-automaatteja.

Valven räiskintäpeli on vuosien varrella kokenut lukuisia muutoksia ja parannuksia niin aseiden, karttojen kuin pelimekaniikkojen suhteen. CS:GO:ssa ei silti koskaan ole ollut mahdollista tynnyreiden tai laatikoiden siirtelyn kaltainen vuorovaikutus esineiden kanssa. CS2:n myötä vaikuttaa siltä, että tavaroiden liikuttaminen ja niiden fysiikan hyödyntäminen voi olla osa pelimekaniikkaa.

Jo muutama tunti Officen julkaisusta pelaajat havaitsivat, että käytäviltä löytyvien juoma-automaattien siirtäminen on mahdollista, ja niillä voi vaikkapa tukkia tien tehokkaan aseen avulla.

CS-fani Gabe Follower julkaisi havainnollistavan Twitter-videon, jossa hän tekee limuautomaatista barrikadin.

Monet pelaajat ovat riemastuneet uudesta mekaniikasta ja toivovat, ettei Valve poista sitä, vaikkei sitä voisikaan soveltaa kilpailullisissa kartoissa.

Innostunut yhteisö odottaa nyt, mitä kaikkea muilla kartoilla onkaan mahdollista puuhata. Mitkä muut esineet tulevat ehkä hyödynnettäviksi? Tämä selviää viimeistään, kun Valve julkaisee pelin globaalisti  jonakin kauniina päivänä kuluvana kesänä.

Lähde: Fragster Kansikuva: Valve