SEURAA MEITÄ:
×

Counter-Strike 2

ETUSIVU / Counter-Strike 2
Guess who’s back, back again? – CadiaN tekee paluun vielä kertaalleen Heroicin riveihin
  • Perttu
    Leinonen

Guess who’s back, back again? – CadiaN tekee paluun vielä kertaalleen Heroicin riveihin

julkaistu: 30.10.2023 23:08

Viime viikkoina kovasti otsikoissa pyörinyt tanskalainen Counter-Strike-joukkue Heroic on jälleen vetänyt uuden kanin hatustaan. Tämän kokoista ja näköistä kania tuskin kukaan enää oletti hatusta löytyvän, mutta mitä vielä.

Tällä kertaa organisaatio ilmoitti viestipalvelu X:ssä, että sen entinen IGL Casper “cadiaN” Moller palaa auttamaan joukkuetta tulevassa BLAST Premier Fall Final -turnauksessa.

26 päivää takaperin Heroic penkitti tanskalaisen kapteeninsa ja AWP-pelaajansa ja tiedotti heidän jatkavan eri suuntiin johtuen “erilaisista tulevaisuuden näkymistä.”

Nyt CadiaN on kuitenkin kutsuttu takaisin yhden turnauksen ajaksi niin sanotulle “viimeiselle tanssille”.

Viime viikolla Heroic julkaisi tiedotteen, jossa se kertoi penkittäneensä Martin “stavn” Lundin ja Jakob “jabbi” Nygardiin. Viestipalvelu X:ään jaetussa tiedotteessa paljastui todella sumuinen tarina kaksikon penkityksen takaa ja CadiaNin joukkueesta poistumisen syistä.

Jabbin ja Stavnin kerrottiin vaatineen organisaatiolta aikaisemmin syksyllä CadiaNin erottamista heikosti menneen ESL Pro Leaguen jälkeen. Heroicin mukaan heidät pakotettiin käytännössä valitsemaan joko CadiaNin tai muun joukkueen välillä.

Heroicin mukaan kaksikko olisi cadiaNin lähdön jälkeen suostunut jatkamaan sopimuksiaan, mutta olivatkin hypänneet vielä samana päivänä suunnittelemaan tulevaisuuttaan toisen tanskalaisen organisaation, Astraliksen kanssa huolimatta siitä, että kaksikolla on molemmilla yhä 10 kuukautta jäljellä nykyisiä sopimuksia Heroicin kanssa.

Tämä on kuitenkin vain Heroicin versio tapahtuneista.

Stavnilta nähtiin mm. Heroicin päivityksen jälkeen vähintään mielenkiintoinen vastine viestipalvelu X:ssä, kun Stavn päivitti kiteytetysti:

“Miten sanonta menikään? Totuus paljastuu lopulta.”

Kaiken tämän jälkeen CadiaN tekee kuitenkin paluun joukkueeseen vielä yhden turnauksen ajaksi. Samaan aikaan huhuissa CadiaNia ollaan viemässä kovaa vauhtia uudelleenrakennusta tekevän Team Liquidin riveihin.

Miehen apu tulee kuitenkin tarpeeseen, sillä tällä hetkellä joukkueen aktiivisesta kokoonpanosta löytyy ainoastaan kolme pelaajaa. Rene “TeSeS” Madsen ja Rasmus “sjuush” Beck ovat enää jäljellä “ydinviisikosta” ja Peter “dupreeh” Rasmussen tuli apuun Vitalityn penkiltä vuoden loppuun kestävällä sopimuksella. Stavn ja Jabbi kaksikko jatkaa penkin puolella.

BLAST Premier Fall Finals -turnaus pelataan Tanskassa Kööpenhaminassa, joten Heroicin pitkäaikainen kapteeni ja AWP-pelaaja CadiaN pääsee ainakin vielä kertaalleen pelaamaan rakkaan kotiyleisönsä edessä edustaen tanskalaista joukkuetta. Pelaajatcom näyttää turnauksen suorana ja suomeksi selostettuna Twitch-kanavallaan.

Jos et täysin sisäistänyt tapahtumia, niin ei huolta, Heroicin viime aikoina tarjoamat juonenkäänteet vetävät vertoja jopa legendaaristen Salattujen elämien käsikirjoituksille.

Lähde: HLTV Kuva: HEROIC