SEURAA MEITÄ:
×

Counter-Strike 2

ETUSIVU / Counter-Strike 2
Fnatic muutosten kourissa – Vaihtamassa takaisin ruotsalaiskokoonpanoon?
  • Perttu
    Leinonen

Fnatic muutosten kourissa – Vaihtamassa takaisin ruotsalaiskokoonpanoon?

julkaistu: 13.11.2023 10:22

Counter-Strike-joukkue Fnatic menetti jo toisen pelaajan tällä viikolla, kun Fredrik “roeJ” Jorgensenin tiedotettiin siirtyvän tanskalaiseen Preasyyn. Aikaisemmin tällä viikolla Vitality hankki Fnaticista William “mezii” Merrimanin. Joukkueen aktiivisessa kokoonpanossa on enää kolme pelaajaa jäljellä.

Tanskalainen roeJ palaa kansainvälisestä Fnaticin kokoonpanosta takaisin kotimaahansa Tanskaan. Paluu tanskalaiseen kokoonpanoon tarkoittaa samalla sitä, että roeJ pääsee jälleen pelaamaan Nico “nicoodoz” Tamjidin kanssa, joka pelasi yhdessä myös Fnaticissa. Fnatic hankki kaksikon 2022 kesällä Copenhagen Flamesista, jossa parivaljakko pelasi jo yhdessä.

Huhujen mukaan Fnatic olisi palaamassa takaisin ruotsalaiskokoonpanoon. Mikäli huhut pitävät paikkansa, tällä hetkellä joukkueen kolmesta aktiivisesta pelaajasta kaksi olisi vielä lähdössä. Asutralialainen Christopher “dexter” Nong ja ranskalainen Aurelien “afro” Drapier olisivat siis huhujen mukaan liipaisimella.

Tällä hetkellä ainoa ruotsalaispelaaja kokoonpanossa on kokenut Freddy “KRIMZ” Johansson. Huhujen mukaan Fnatic on kiinnostunut ainakin Ninjas in Pyjamasin penkille ajautuneesta kaksikosta Ludvig “Brollan” Brolinista ja Hampus “hampus” Poserista.

Kahden pelaajaan kauppaaminen tarkoittaa sitä, että muutoksia on varmasti tulossa, mutta huhut ovat kuitenkin vain huhuja.

Lähde: HLTV Kuva: Fnatic