SEURAA MEITÄ:
×

Counter-Strike 2

ETUSIVU / Counter-Strike 2
ENCE:lle ensimmäinen tappio Counter-Strike 2:ssa – Huipputurnauksen pudotuspelit kutsuvat silti
  • Perttu
    Leinonen

ENCE:lle ensimmäinen tappio Counter-Strike 2:ssa – Huipputurnauksen pudotuspelit kutsuvat silti

julkaistu: 18.10.2023 14:49

IEM Sydneyn Counter-Strike 2 -turnauksessa saateltiin keskiviikkona alkulohkot päätökseensä ja pudotuspeleihin edenneet joukkueet ovat nyt selvillä. Suomalaisorganisaatio ENCE kohtasi B-lohkon yläkaavion finaalissa G2:n. ENCE hävisi ottelun suoraan 2-0, mutta jatkaa silti turnauksen perjantaina alkaviin pudotuspeleihin.

ENCE aloittaa pudotuspelit tappionsa myötä puolivälieristä. Yläkaavion voitolla joukkue olisi päässyt suoraan välieriin, mutta tällä kertaa tuon paikan vei G2:n.

Tappio oli ensimmäinen suomalaisvalmentaja Eetu “sAw” Sahan joukoille CS2-pelissä. Joukkue kaatoi turnauksessa aiemmin Lynn Visionin ja Fnaticin.

Ottelu oli G2:n näytöstä. Avauskarttana pelatussa G2:n valitsemassa Ancientissa AWP-tähtipelaaja Ilya “m0NESY” Osipov oli liikaa ENCE:lle. 25 tappoa karttaan kirjauttaneen m0NESYN johdolla G2:n otti selvähkön 13-9 voiton Ancientista.

Toisena karttana pelattiin ENCEn valitsema Vertigo. ENCE johti pilvenpiirtäjään sijoittuvaa karttaa vielä puoltenvaihtoon mentäessä 7-5, kun se onnistui hyvin terroristipuolellaan.

G2:n vastaus oli kuitenkin hurja, kun se vei kirkkaimman tähtensä Nikola “NiKo” Kovacin johdolla oman terroristipuolensa tylyin 8-1 lukemin paketoiden näin koko kartan 13-8 ja samalla koko ottelun 2-0.

NiKo paukutteli Vertigossa peräti 25 tappoa hurjalla 2.01 ratingilla.

Tappion myötä ENCE aloittaa siis pudotuspeliurakkansa perjantaina puolivälieristä ottelulla FaZe Clania vastaan, joka selviytyi jatkoon A-lohkon alakaavion voittajana. Ottelu alkaa perjantaina kello 11:30 Suomen aikaa.

Toisessa niin ikään perjantaina pelattavassa puolivälierässä kohtaavat puolestaan Complexity ja BetBoom.

Lohkojen voittoihin yltäneet G2 ja MOUZ jäävät odottelemaan välieriin vastustajiaan. MOUZ pelaa turnauksessa ilman Jimi “Jimpphat” Saloa, joka on kärsinyt viisumiongelmista.

Kuva: ENCE