SEURAA MEITÄ:
×

Counter-Strike 2

ETUSIVU / Counter-Strike 2
Elisa Masters Espoo -turnauksen selostajat ja analyytikot julki – Mukana rutkasti kansainvälisesti tuttuja kasvoja
  • Perttu
    Leinonen

Elisa Masters Espoo -turnauksen selostajat ja analyytikot julki – Mukana rutkasti kansainvälisesti tuttuja kasvoja

julkaistu: 01.11.2023 23:25

Marraskuun lopussa Counter-Strike-kiertue saapuu jälleen Suomeen, kun Elisa Espoo Masters pelataan 29.11-3.12. Turnauksessa on mukana kahdeksan joukkuetta, jotka taistelevat peräti 100 000 dollarin suuruisesta ykköspalkinnosta. Kyseessä on ensimmäinen maailmanluokan CS2-turnaus Suomessa.

Elisa Esports julkaisi tänään tapahtumansa asiantuntijat, selostajat ja isännät. Isäntinä nähdään Jasmine “Veracity” Kanuga ja James “BanKs” Banks, joista Banks toimii viime vuoden tapaan lava-isäntänä.

Asiantuntijoina turnauksessa toimivat tanskalainen Jacob “pimp” Winneche ja viime vuonnakin mukana ollut norjalainen Halvor “vENdetta” Gulestol.

Englannin kielisissä lähetyksissä kuullan useita eri selostajia. Kansainvälisissä lähetyksissä äänessä ovat Joshua “Dweg” Nathan, Jamie “EternalJay” Martin, Neo “Ne0kai” Cain ja Teodor “Tedd” Borisov.

Suomenkielisissä lähetyksissä äänet ovat tutut Elisan lähetyksien selostajat Roope “RobuJohnson” Leppänen ja Topi “Toivo” Hirvilammi.

Turnauksen kahdeksasta joukkueesta kolme on edelleen paljastamatta. Kutsujoukkueista varmat nimet turnauksessa ovat suomalaisorganisaatio ENCE ja Jimi “Jimpphat” Salon edustama MOUZ.

GamerLegion ja Apeks selvittivät tiensä puolestaan karsintojen kautta Espooseen.

Suomalaisista kokoonpanoista mukana nähdään HAVU, joka voitti Elisa Esports eSM 2023 -turnauksen ja lunasti paikkansa sitä kautta turnaukseen.

Kuva: Valve Lähde: HLTV