SEURAA MEITÄ:
×

Counter-Strike 2

ETUSIVU / Counter-Strike 2
CS2:n Thunderpick World Championship käyntiin viikonloppuna – Pelaajatcom näyttää turnauksen suorana
  • Perttu
    Leinonen

CS2:n Thunderpick World Championship käyntiin viikonloppuna – Pelaajatcom näyttää turnauksen suorana

julkaistu: 25.10.2023 15:00

Counter-Strike 2:ssa pelattava Thunderpick World Championsip -turnaus käynnistyy tämän viikon perjantaina.

Kyseessä on online-turnaus, jossa jaossa on 500 000 dollarin palkintopotti. Turnauksessa on mukana 16:sta joukkuetta, joista osa on päässyt mukaan kutsulla ja osa tullut karsintojen lävitse. Alkulohkot pelataan GSL-formaatilla, jossa kahdella voitolla pääset pudotuspeleihin ja kahdella tappiolla olet ulkona.

Pelaajatcom näyttää turnauksen ottelut suorana ja suomeksi selostettuna Twitch-kanavallaan! Turnaus pelataan 27.10-5.11 välisenä aikana.

Turnauksessa on mukana maailman kärkijoukkueita ja rutkasti mielenkiintoisia haastajia.

Turnauksesta pois jäi Team Liquid, joka jäi tiettävästi ulos turnauksesta tulevien kokoonpanomuutosten takia. Heikkojen tulosten myötä kokoonpanoaan uudistavaan Liquidiin on yhdistetty viime päivinä useita huippunimiä, kuten FaZe Clanin Russell “Twistzz” Van Dulken ja Heroicin entinen IGL Casper “cadiaN” Moller. Liquidin turnauksessa korvaa ukrainalainen Monte.

Lue lisää: https://pelaajat.com/esports/tallaisia-huhuja-liquidin-uudesta-cs2-kokoonpanosta-liikkuu

Suomalaisväriä turnaukseen tuo Jimi “Jimpphat” Salo, jonka edustama MOUZ lähtee turnaukseen korkeimmaksi rankattuna joukkueena. MOUZ:n HLTV-ranking on tällä hetkellä neljä.

MOUZ:n lisäksi turnauksessa nähdään mm. IEM Sydneyn turnauksen voittanut FaZe Clan, sekä Heroic, joka nappasi vastikään loppuvuoden kestävällä sopimuksella joukkueeseensa Peter “dupreeh” Rasmussenin. Heroic oli ilman viidettä pelaaja, kun joukkueen pitkäaikainen IGL- ja AWP-pelaaja cadiaN ilmoitti siirtyvänsä uusien haasteiden pariin.

Muut turnauksessa mukana olevat joukkueet:

Complexity, Cloud9, Virtus.pro, Fnatic, BIG, FURIA, Ninjas in Pyjamas, Spirit, SAW, Nouns, M80 ja Wildcard.

Joukkueet on jaettu turnauksessa neljään neljän joukkueen lohkoon ja näistä lohkoista yhteensä kahdeksan joukkuetta etenevät pudotuspeleihin. Kaikki turnauksen ottelut pelataan BO3-otteluina. Voittajajoukkue nappaa itselleen leijonanosan 250 000 dollaria palkintopotista itselleen.