SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
CS2:een perusteellisesti uusittu kartta sekä Wingman-pelimuoto
  • Saara
    R

CS2:een perusteellisesti uusittu kartta sekä Wingman-pelimuoto

julkaistu: 21.07.2023 12:41

Maaliskuussa toteutui lukuisten Counter-Strike: Global Offensive -fanien toivomus, kun pitkän spekuloinnin päätteeksi Valve ilmoitti julkaisevansa Counter-Strike 2:n. Kesällä päästäisiin nauttimaan täysin uudistetusta pelistä, joka ei silti unohtaisi mitään vanhaa.

Julkistuksen jälkeen rajoitettu testiversio on ollut harvojen onnellisten käsissä, mutta tarkka ilmestymispäivämäärä antaa odottaa tiedottamistaan vielä näin heinäkuussakin.

Valve on hienosäätänyt peliä julkaisua varten vaihtamalla joitakin karttoja ja ominaisuuksia. Uusimmassa päivityksessä kehittäjä on lisännyt kaksi uutta karttaa, joista toinen on täysin uudistettu CS:GO-kartta. Lisäksi mukaan on tuotu 2v2 Wingman-pelimuoto. Wingman on tervetullut lisäys; se tuotiin CS:GO:hon ensimmäisen kerran vuonna 2017 ja tarjoaa kompaktiutta sekä helpomman tiiminmuodostuksen.

Uudet kartat ovat Overpass (lisätty kaikkiin tiloihin) ja Vertigo (toistaiseksi vain Deathmatch ja Casual). Niiden saapuminen peliin tarkoittaa hyvästejä Nukelle ja Officelle.

Overpass on todella laitettu uuteen uskoon. Näkymät ja yksityiskohtaisuus vaikuttavat: esimerkiksi vesi näyttää harvinaisen vetiseltä!

Samassa päivityksessä on tehty muitakin pikku korjauksia, paranteluja ja uudistuksia. Esimerkiksi puoliajan laskenta on laitettu näkyviin, hansikkaiden kulumaa ja kuvioita on korjattu vastaamaan CS:GO:ta ja tarroja on hienosäädetty. Tarkkaa listaa muutoksista voi tutkia julkaisutiedoista Steamista.

Lähde: PC Gamer Kansikuva: Valve