SEURAA MEITÄ:
×

Counter-Strike 2

ETUSIVU / Counter-Strike 2
CS2-deadline paukkuu – Valve: “Mitä teet ensi keskiviikkona?”
  • Saara
    R

CS2-deadline paukkuu – Valve: “Mitä teet ensi keskiviikkona?”

julkaistu: 22.09.2023 19:00

Valve ei ole vieläkään ilmoittanut tarkkaa päivämäärää Counter-Strike 2:n julkaisulle, mutta viestitti sen luokan vihjeen, josta ei voi juuri muita johtopäätöksiä tehdä: ensi viikolla pamahtaa!

– Mitä teet ensi keskiviikkona? kysyi Valven toissapäiväinen twiitti (tai X-viesti) CS2-tililtä.

Ei muuta. Tällainen olisi kuitenkin varsin Valve-tyypillinen tapa ilmoittaa julkaisupäivä. Yhtiö kertoi jo aikoja sitten, että CS2 julkaistaan tämän kesän aikana, ja asiaa vielä vahvisteltiin tässä kuussa. Aurinko huitelee zeniitissä päiväntasaajalla huomisaamuna ennen kymmentä ja siirtyy sitten Maapallon eteläiselle puoliskolle vieden kesän lopullisesti mukanaan. Tähtitieteellisesti katsoen Valve aikoo siis myöhästyä omasta aikataulustaan, ellei yön aikana tapahdu kummia.

Counter-Strike 2 on ollut jo kuukausikaupalla rajoitetussa beta-tilassa, johon liittyminen vaati kutsun, mutta viime kuussa Valve kertoi alkaneensa kutsua pelaajia laajemmalla tähtäimellä. Samalla esiteltiin muutama lisäominaisuus, kuten luokittelujärjestelmän uudistus ja lyhyemmät ottelut.

Kun Counter-Strike 2 julkaistaan kokonaisuudessaan, se päivittyy ilmaiseksi CS:GO:n omistajille, ja omistetut skinit siirtyvät mukana.

Kymmenen vuotta vanha Counter-Strike: Global Offensive on pysynyt aikojen satossa hyvin samanlaisena, ja pelaajat ovat toivottaneet muutokset ja varsinkin moottorin päivityksen enimmäkseen tervetulleiksi.

Nyt vaikuttaa varmalta, että CS:GO:n valtakausi päättyy siis 27.9.2023.  Valmistatukaa Counter-Strike kakkoseen!

Lähde: PC Gamer Kansikuva: Valve / X