SEURAA MEITÄ:
×

Counter-Strike 2

ETUSIVU / Counter-Strike 2
Counter-Striken superjoukkue murenee käsiin – Tähtipelaaja ilmoitti haluavansa muihin maisemiin
  • Perttu
    Leinonen

Counter-Striken superjoukkue murenee käsiin – Tähtipelaaja ilmoitti haluavansa muihin maisemiin

julkaistu: 26.10.2023 23:19

Superjoukkueeksi povatun Cloud9:n viimeiset kuukaudet ovat olleet painajaismaiset ja kaukana siitä, mitä organisaatio lähti tavoittelemaan kasatessaan nimivahvan joukkueen.

Torstai-iltana Cloud9:n tiedotti, että sen tähtipelaaja Dmitry “sh1ro” Sokolov haluaa siirtyä pois joukkueesta. Organisaatio on päättänyt suostua pelaajan tahtoon ja siirtänyt AWP-pelaajansa penkin puolelle. Sh1ro on siis vapaa etsimään itselleen uutta joukkuetta.

Heinäkuun puolivälissä Cloud9:n tiedotti hankkineensa riveihin entisen Natus Vincere kaksikon Denis “eletroNic” Sharipovin ja Ilya “Perfecto” Zalutskiyn. Kaikki merkit puhuivat sen puolestan, että Counter-Striken taivaalle on syntynyt uusi tähtijoukkue.

Toisin kuitenkin kävi.

Ensin IEM Colognesta muodostui pettymys, kun joukkueen matka päättyi pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Gamers8– turnauksessa matka päättyi myös puolivälieriin, eikä joukkueen tuskaa helpottanut se, että se jäi katastrofaalisesti ESL Pro Leaguessa lohkovaiheeseen.

Lokakuun alussa tulleesta BLAST Premier Fall Showdown -turnauksen voitosta joukkue sai hieman palsamia haavoihinsa ja lunasti paikkansa samalla BLAST Premier Fall Finals -turnaukseen.

Ensimmäisessä CS2:n suurturnauksessa IEM Sydneyssä oli kuitenkin jälleen pettymysten vuoro. Joukkue jäi B-lohkoon ja sijoittui sijoille 9-12:sta.

Sh1ro avasi hieman ajatuksiaan Telegram päivityksessään.

“Minulle pelaajana tämä on kuin koko kirjan loppuminen. Päätin jättää tämän joukkueen ja se oli minulle yksi urani vaikeimmista päätöksistä. Tällä hetkellä en halua kuitenkaan mennä yksityiskohtiin: mitä, miten ja miksi.”

Shiro kiitti päivityksessään vielä joukkuetovereitaan yhteisestä ajasta ja harmitteli sitä, että he eivät saavuttaneet tavoitteitaan.

Kuva:Cloud9 Lähde: HLTV