SEURAA MEITÄ:
×

Counter-Strike 2

ETUSIVU / Counter-Strike 2
Counter-Strike 2:n keskeneräisyys näkyy pelaajamäärissä – Yhteisö ei ole lähimainkaan tyytyväinen pelin nykytilaan
  • Perttu
    Leinonen

Counter-Strike 2:n keskeneräisyys näkyy pelaajamäärissä – Yhteisö ei ole lähimainkaan tyytyväinen pelin nykytilaan

julkaistu: 24.11.2023 13:36

Counter-Striken pitkään odotettu uusi versio Counter-Strike 2 julkaistiin syyskuun loppupuolella. CS2:n ei ole pystynyt kuitenkaan keräämään samanlaisia pelaajamääriä kuin CS:GO johtuen pitkälti sen keskeneräisyydestä ja runsaista bugeista. Myöskin villinlännen tyyliin mellestävät huijarit ovat verottaneet pelin suosiota.

Pelkästään marraskuun alussa pelaajien määrä oli pudonnut hurjat 18%:a , joka on suurin pudotus sitten pelin ensimmäisen julkaistun version vuonna 2012. Lokakuussa keskimääräinen pelaajamäärä oli 721 469, joka on kuluneen vuoden alhaisin pelaajamäärä.

Pitkästä beta-vaiheesta ja rajoitetuista testeistä huolimatta CS2:n tuli markkinoille todella keskeneräisenä. Siitäkin huolimatta, että Valve tekee parhaansa ja julkaisee päivityksiä alituiseen korjatakseen virheitää, ovat pelaajamäärät pudonneet tasaisesti.

CS:GO oli yksi kaikkien aikojen suosituimmista FPS-peleistä ja keikkui vuosien ajan tasaisesti Steamin pelattuimpien pelien listalla. CS2 on vielä kaukana samasta suosiosta ja sen pelaajamäärät ovat pudonneet yhteensä 20%:lla sen julkaisun jälkeen.

Vaikka CS2 onkin edelleen Steamin suosituin videopeli, eivät edellä mainitut pelaajien vähentymismäärät mairittele uutta CS:GO:n korvaajaa.

Virhekorjauksia ja päivityksiä tullaan näkemään jatkossakin ja peliä kehitetään parempaan suuntaan. Tällä hetkellä yhteisö ei ole kuitenkaan tyytyväinen peliin.

Kuva:Valve Lähde: Fragster