SEURAA MEITÄ:
×

Counter-Strike 2

ETUSIVU / Counter-Strike 2
Counter-Strike 2 -julkaisu lähestyy: paljon puhuva päivitys, kilpailullisesta pelitilasta iso vuoto
  • Toimitus

Counter-Strike 2 -julkaisu lähestyy: paljon puhuva päivitys, kilpailullisesta pelitilasta iso vuoto

julkaistu: 18.08.2023 10:00

Counter-Strike 2 -videopeli on ollut beta-vaiheessa siitä saakka, kun pelin olemassaolo paljastettiin viime maaliskuussa. Julkaisun ilmoitettiin tapahtuvan kesällä, joten peliä on odotettu kieli pitkällä kesä-, heinä- ja elokuu. Toistaiseksi turhaan.

Viimeöinen päivitys voi tuoda odottajille toivoa. Siinä missä Valve on pitkin kesää julkaissut yksitellen tai pareittain karttoja pelattavaksi betassa, julkaistiin nyt kaikki kartat kerralla pelaajien nautittavaksi kasuaali- ja deathmatch-pelimuodossa. Jos beta-avain löytyy, pääsee nyt seikkailemaan Anubiksessa, Miragessa, Overpassissa, Nukessa, Vertigossa, Ancientissa, Dust 2:ssa, Officessa ja Italyssa. Ainoastaan Inferno, jota ei ole vielä aiemmin betassa julkaistu, puuttuu “ydinkartoista”.

Kolme pelaamista koskevaa säätöä on myös listattu viimeisimmässä päivityksessä: pudonneet pommit eivät enää uppoa veteen, luodin läpäisyjärjestelmää on uudelleenmuokattu ja bottien haltuunotto on mahdollistettu tietyissä tilanteissa.

Kilpailulliset ja yksityiset otteluasetukset ovat edelleen poissa käytöstä viime tiistain päivityksestä alkaen, joka myös sääti savujen muotoa ja kokoa vastaamaan CS:GO:ta.

Tällä viikolla ilmaantui myös vuoto, joka viittaisi Valven suuunnittelevan muutosta kilpailulliseen pelimuotoon Jatkossa voittava määrä eriä ei olisikaan 16 vaan 13 kappaletta, tätä kutsutaan niin sanotuksi MR12-systeemiksi. Nykyinen on MR15.

CS2:a voi odottaa ilmestyväksi hyvinkin pian, siitä kertoo kaikkien karttojen avautuminen ja viime viikkojen päivitysinto Valven puolelta. Myös haamupäivä 21. elokuuta saapuu pian, jota monet pitävät takarajana sille, että Valve pitää sanansa pelin julkaisusta kesällä.

Kuva: Valve