SEURAA MEITÄ:
×

Counter-Strike 2

ETUSIVU / Counter-Strike 2
Cloud9 antoi kenkää kahdelle major-voittajalle – CS-joukkue uudistuu
  • Onni
    Koponen

Cloud9 antoi kenkää kahdelle major-voittajalle – CS-joukkue uudistuu

julkaistu: 24.04.2024 12:15

Muutoksen tuulet puhaltavat Cloud9:n CS2-kokoonpanossa. Jenkkiläisorganisaatio penkitti maanantai-iltana Ilya “Perfecto” Zalutskiyn sekä Abay “HObbit” Khassenovin, vahvistaen täten aiemmin rantautuneet huhut.

Kokoonpano jää siirron takia vain kahden pelaajan varaan, sillä viikko sitten maanantaina joukkueen tähtipelaaja Denis “ElectroNic” Sharipov kaupattiin Virtus.pro:n riveihin.

Sekä Zalutskiy että Khassenov ovat voittaneet urallaan yhden CS:GO-majorin. Aikanaan Cloud9:ssä Khassenov ehti voittamaan IEM Dallas 2022:n, mutta vasta myöhemmin joukkueeseen liittyneelle Zalutskiylle ei jää ajanjaksosta mitään jälkipolville kerrottavaa.

Cloud9:n toimitusjohtaja Jack Etienne vakuutteli hätäisimpiä faneja kertomalla X:ssä, ettei joukkue ole hajoamassa. Sen sijaan sen uudelleenrakentaminen Sergey “Ax1Le” Rykhtorovin ja Kirill “Boombl4” Mikhailovin ympärille on Etiennen mukaan täydessä vauhdissa.

Cloud9:llä ei ole vielä suurta kiirettä uusien pelaajien kanssa, sillä heidän on määrä pelata vasta reilun kolmen viikon kuluttua BetBoom Dacha Belgradessa.

Cloud9:n kokoonpano näyttää nyt tältä:

  • Sergey “Ax1Le” Rykhtorov
  • Kirill “Boombl4” Mikhailov
  • Konstantin “groove” Pikiner (valmentaja)

Lähteet: HLTV.org, Jack Etienne, Cloud9

Kuva: Joao Ferreira, PGL