SEURAA MEITÄ:
×

BLAST

ETUSIVU / BLAST
BLAST Premier Fall 2023 -välierät päivän ohjelmassa
  • Juuso
    Syngelmä

BLAST Premier Fall 2023 -välierät päivän ohjelmassa

julkaistu: 25.11.2023 12:00

Complexity, Cloud9, FaZe ja Vitality ovat selviytyneet BLAST Premier Fall Final 2023 -huipputurnauksen välieriin Tanskan Kööpenhaminassa. Aleksi “Aleksib” Virolaisen johtama Natus Vincere hävisi perjantaina puolivälieräottelussa Complexitylle karttavoitoin 1–2.

Lue lisää: Niin lähellä! Aleksib:n ja Natus Vinceren matka tyssäsi BLAST-huipputurnauksessa

Näet päivän ottelut suorana ja suomeksi selostettuna Pelaajatcomin Twitch-kanavan kautta.

Välierät

Virolaisen ja kumppanit pudottanut Complexity kohtaa tämän hetken parhaan CS2-joukkueen kello 19.30 alkavassa ottelussa, kun vastaan asettuu FaZe. Kansainvälinen kokoonpano ei ole hävinnyt vielä yhtään ottelua Counter-Strike 2:ssa ja tavoitteena on jatkaa putkea mahdollisimman pitkään.

Kaikkien pisintä CS-voittoputkea pitää hallussaan vuoden 2013 Ninjas in Pyjamas, joka onnistui voittamaan peräti 87 LAN-karttaa peräkkäin. Legendaariseen kokoonpanoon kuuluivat Richard “Xizt” Landström, Adam “friberg” Friberg, Patrik “f0rest” Lindberg, Christopher “GeT_RiGhT” Alesund ja Robin “Fifflaren” Johansson.

Maailman parhaan CS2-pelaajan, Robin “ropz” Koolin, omaava FaZe lähtee otteluun selvänä suosikkina. Muilla joukkueilla on edessään täysipäiväinen työ, jotta huippujoukkueen voittoputki saadaan katkaistua.

Ennen näiden kahden kohtaamista nähdään kuitenkin Vitalityn ja Cloud9:n välinen ottelu kello 16.30 alkaen. Molemmissa joukkueissa on uusia kasvoja, sillä Vitalityssa on debytoinut turnauksen aikana William “mezii” Merriman ja Cloud9:ssa ensimmäistä LAN-turnaustaan pelaa Kirill “Boombl4” Mikhailov.

Ensimmäisessä välierässä nähdään todellinen huippuyksilöiden taisto, sillä turnauksen kaksi parasta pelaajaa, Lotan “Spinx” Giladi ja Mathieu “ZywOo” Herbaut edustavat Vitalitya ja kolmanneksi paras, Denis “electroNic” Sharipov Cloud9:a.

Kaikkien näiden kolmen rating on 1.38, mutta Sharipov on pelannut kahdeksan karttaa, kolme enemmän kuin Giladi ja Herbaut, jotka ovat pelanneet viisi karttaa kumpikin.

Kumpi tahansa näistä joukkueista voi edetä finaaliin, joten kolmen kartan veikkaaminen on varmin veto tähän tilanteeseen.

Lähde: HLTV | Kuva: Pelaajatcom