SEURAA MEITÄ:
×

COUNTER STRIKE

ETUSIVU / COUNTER STRIKE
Allu on Suomi-CS:n elävä legenda – Joulukalenteri luukku #16
  • Saara
    R

Allu on Suomi-CS:n elävä legenda – Joulukalenteri luukku #16

julkaistu: 16.12.2023 09:00

Vuosi 2023 on tulossa päätökseensä ja kiitos suomalaisen e-urheiluyhteisön on se ollut Pelaajatcomille yksi kaikkien aikojen hermeettisimmistä. Haluamme kiittää kaikkia Pelaajatcomin seuraajia kuluneesta vuodesta Pelaajatcomin perinteisen joulukalenterin muodossa.

Tällä hetkellä esittelemme aktiivisia suomalaisia CS”-huippupelaajia ja -valmentajia.

Luukku #16

Aleksi “allu” Jalli

  • Ikä: 31
  • Joukkue: JANO Esports
  • Turnausvoitot: 3 (StarLadder i-League StarSeries Season 3, StarSeries i-League Season 6, BLAST Pro Series Madrid 2019)
  • Rating (2023): 1.10

Allu on pelannut yli vuosikymmenen mittaisen ammattilaisuransa aikana useissa merkittävissä joukkueissa: ENCE:ssä, Ninjas in Pyjamasissa, Fazessa, OpTic Gamingissä ja tällä hetkellä suomalaisessa JANO Esportsissa. Tiimi vei voiton alkusyksystä pelatussa Pelaajat Series Fall Final 2023 -turnauksessa, jossa allu oli paras pelaja.

Counter-Strike 2:n alkutahdeilla allun hartioilla lepää suuri vastuu lietsoa joukkueensa kotimaan menestyksestä kansainvälinen läpimurto.

Vain viisi pelaajaa ikinä on suoriutunut Major-finaaliin kahden eri joukkueen riveissä; yksi heistä on allu, joka ylsi hopealle niin NiP:n kanssa vuonna 2015 kuin neljä vuotta sitten ENCE:nkin porukoissa.

Allu on huippupelaajaksi varsin arvaamaton: välillä hän tekee kummallisen tuhoisia ratkaisuja. Tämä onkin kirvoittanut meemin, jossa Twitch-katsojat kommentovat GOD allu tai BOT allu sen mukaan, kuinka allu suorittaa.

Palkintoja tuhansien eurojen arvosta

Pelaajatcomin joulukalenteri pyörii sivustomme lisäksi myös Pelaajatcomin Instagram-, X- ja TikTok-sivuilla. Kaikkien seuraajiemme kesken arvomme joulukuussa pelaamiseen liittyviä tuotteita tuhansien eurojen edestä! Nyt jos koskaan kannattaa siis seurata Pelaajatcomia sosiaalisessa mediasa.

Tarkemmat ohjeet joulukalenterin tuotearvonnoista sekä siitä, milloin palkinnot tullaan arpomaan, löydät somekanavien joulukalenteri-julkaisuistamme.

Muista lukea aiemmat luukut Pelaajatcomin verkkosivuilta.

Kuva: JANO