SEURAA MEITÄ:
×

Counter-Strike 2

ETUSIVU / Counter-Strike 2
Aleksib:n entinen joukkuekaveri tekee paluun Counter-Striken pariin
  • Perttu
    Leinonen

Aleksib:n entinen joukkuekaveri tekee paluun Counter-Striken pariin

julkaistu: 07.11.2023 19:30

Kiinalaisorganisaatio JiJeHao julkaisi uuden Counter-Strike-joukkueensa kokoonpanon. Joukkue kulkee nimellä JiJeHao International ja siinä on kaksi eurooppalaispelaaja, kaksi pelaajaa Lähi-Idästä ja yksi australialaispelaaja.

Joukkueen tunnetuin pelaaja on Issa “ISSAA” Murad, joka tekee paluun CS:n pariin vietettyään kaksi edellistä vuotta Valorantin parissa. 26-vuotias ISSAA muistetaan parhaiten Hellraisersista ja alkuperäisestä OG:n kokoonpanosta, jossa mies pelasi Aleksi “Aleksib” Virolaisen kanssa.

OG:ssa vietetyt vuodet jäivät menestyksen osalta laihanlaisiksi, mutta Hellraisersissa pelatessaan ISSAA ylsi kolmille majoreille. Lisäksi jordanialaiselta löytyy palkintokaapistaan MVP-pysti DreamHack Open Tours 2018 -turnauksesta.

ISSAAn lisäksi joukkueesta löytyy entinen Invictus International duo Vadim “DavCost” Vasilyev ja Hussein “m1n1” Hijazi. Joukkueen täydentävät latvialainen Kristers “keen” Darznieks ja australialainen James “SaVage” Savage.

23-vuotias Keen on pelannut aikaisemmin mm. The Prodigies– ja Budapest Five -joukkueissa. 18-vuotias SaVage on puolestaan edustanut aikaisemmin australialaisjoukkueita, kuten Looking For Orgia, Vertexiä ja Encorea.

Kuva: OG Lähde: HLTV