SEURAA MEITÄ:
×

BLAST

ETUSIVU / BLAST
Pelaajatcom Series Spring Finalsin avauspäivä päättyi – Kärkikaksikko jatkaa pudotuspeleihin
  • Niko
    Nikkilä

Pelaajatcom Series Spring Finalsin avauspäivä päättyi – Kärkikaksikko jatkaa pudotuspeleihin

julkaistu: 19.03.2021 22:32

Tänään alkanut, viikonlopun yli kestävä Pelaajatcom Series Spring Finals -CS:GO-turnaus päätti juuri ensimmäisen turnauspäivänsä. Mukaan turnaustaistoon lähti kahdeksan suomalaista huippujoukkuetta, palkintonaan paikka 25 000 dollarin palkintopotilla varustetussa BLAST Nordic Master -turnauksessa.

Tänään pelattiin A-lohkon pelit, joihin osallistuivat HAVU Gaming, hReds, Visu Gaming ja FCottoNd. Joukkueista ensimmäisenä pudotuspelipaikan lunasti hReds, joka peittosi peräjälkeen FCottoNdin 16-10 ja HAVU Gamingin 16-8.

Toinen pudotuspelipaikka ratkaistiin illan viimeisessä ottelussa, jossa yhteen ottivat HAVU Gaming ja Visu Gaming. Ottelun alussa näytti yllättävästi siltä, että Visu Gaming olisi pääsemässä niskan päälle, sillä se johti ensimmäistä erää puoliajalle mentäessä 9-6. HAVUn onnistui kuitenkin parantaa peliään ja päättää erä 16-10-voittoon. Myös seuraava ja ratkaiseva erä pelattiin HAVUn pussiin pistein 16-6.

Turnaus jatkuu huomenna B-lohkon otteluilla, joissa nähdään Exen Esports, IQUE.gg, KOVA Esports ja SJ Gaming. Päivän ensimmäinen ottelu alkaa klo 13:00 ja siinä kohtaavat Exen Esports ja IQUE.gg. Ottelu on katsottavissa suorana Pelaajat.comin Twitch-kanavalta.

Lähde: Liquipedia, HLTV Kuvalähde: Urho Lehtinen (Havu Gaming Oy)